Меню
Пошук

ТСА пілінги. Багатофункціональність застосування. Пілінги ТСА 15% та 25% від ТМ Philoderm(Бельгія).

Гліколева кислота, в комплексі з ТСА, має потужну стимулюючу дію на фібробласти. Цей фактор є незамінним у роботі з протоколів Anti-Age і в комплексній терапії рубців різного генезу. Хітозан забезпечує пілінгу гелеву текстуру, а також має легкий антисептичний ефект і пом'якшувальну дію. Найчастіше застосування ТСА пілінгів зводиться до обробки обличчя та зон рубців (постакне, розтяжки, посттравматичні рубці). Як наслідок, залишаються поза увагою зона шиї, декольте та рук. А вони не менш схильні до старіння.

Деколи навіть більше, ніж обличчя, якому завжди приділяється більше уваги. Постійне застосування побутової хімії у засобах для миття посуду, пральних порошках тощо – руйнують природний ліпідний шар на поверхні шкіри РУК, покликаний захищати його від зневоднення. Ультрафіолетова дія, холод і мороз - також веде до зниження тонусу шкіри, появи пігментних плям і стійко розширених капілярів. Гормональні перебудови уповільнюють процеси природного оновлення шкіри, вона стоншується. Все це робить зону шиї, декольте та рук, - особливо вразливою та потребує делікатного комплексного догляду. ТСА пілінг - основна ланка, що діє, в ланцюжку процедур даного сегмента. Особливо актуальним застосування пілінгу в даних зонах буде для тих клієнтів, які бояться починати робити ТСА пілінг на обличчі через неправдоподібну інформацію про них.

Зазвичай така інформація походить від клієнтів, які мають негативний досвід проведення таких процедур неякісним продуктом або некомпетентним лікарем. Процедура ТСА пілінгу для РУК, ШИЇ,ДЕКОЛЬТЕ простіша у виконанні і дає швидкі, помітні та тривалі результати. Компанія «Європейська Естетика – Україна» представляє абсолютно безпечні та результативні ТСА пілінги від ТМ Philoderm

• ТСА 15 % - рН 1,8;

• ТСА 25% -рН 1,3.

Відмінні риси пілінгів:

• гелева структура;

• полікомпонентний склад (кожний розчин входить гліколева кислота 5 %, хітозан 1%);

• відносно безболісні.

Покрокова процедура ТСА пілінгу для рук, шиї та декольте.

ОСОБЛИВОСТІ:

Не вимагає передпілінгової підготовки. Не вимагає випадання зі звичного порядку дня. Швидка реабілітація. Можливість вирішення проблем сухості, в'ялості, легкої пігментації шкіри – без додаткових процедур. Менш болісно, ніж для зони обличчя.

1 етап: очищення рук, шиї, декольте;

2 етап: 2-кратна обробка спиртом даних зон.

3 етап: нанесення кислоти ТСА 15% у 2-3 шари - час експозиції 5-7 хв або до появи фросту. Нанесення кислоти 25% на 1 шар - час експозиції 5 хв, або до появи фросту.

4 етап: Нейтралізація усієї обробленої поверхні нейтралізатором.

5 етап: Нанесення заспокійливої маски або сироватки.

6 етап: Нанесення живильного захисного або регенеруючого крему з SPF. Бажано, щоб руки не контактували із водою протягом 5-8 годин.

Реабілітація: на 5-6 день починається рясне лущення, після ТСА 25% - можлива поява коричневих кірок.

Догляд: 3-4 рази на день використовувати тонік або зволожуючий спрей для комфортного перенесення періоду лущення. 2 рази на день заспокійливий, легкий крем.

Покрокова процедура виконання ТСА пілінгу для обличчя.

ОСОБЛИВОСТІ: Бажано провести передпілінгову підготовку! (протягом 2-х тижнів перед процедурою наносити вранці та ввечері засоби з АНА кислотами: 8% АНА або 15% АНА). При проведенні ТСА 25% – реабілітація 7-10 днів. Бажано доповнювати протокол біоревіталізантами після реабілітації.

1 етап: очищення обличчя (молочко).

2 етап: 2-кратна обробка спиртом зони обличчя.

3 етап: нанесення кислоти ТСА 15% у 2-3 шари - час експозиції 5-7 хв або до появи фросту. Нанесення кислоти 25 % на 1 шар - час експозиції 5 хв або до фросту.

4 етап: Нейтралізація усієї обробленої поверхні нейтралізатором.

5 етап: Нанесення заспокійливої маски або сироватки.

6 етап: Нанесення живильного захисного крему із SPF. Бажано не вмиватися протягом 5-8 годин.

Реабілітація: на 3-4 день починається рясне лущення, після ТСА 25% - можлива поява коричневих кірок.

Догляд: 3-4 рази на день використовувати тонік або зволожуючий спрей для комфортного перенесення періоду лущення. 2-3 рази на день заспокійливий, легкий крем.

Покрокова процедура виконання ПСА пілінгу для рубців.

ОСОБЛИВОСТІ: Незалежно від того, обличчя це або тіло, перевагу краще віддати пілінгу ТСА 25%!

1 етап: Очищення зони, що обробляється (молочко).

2 етап: 2-кратна обробка спиртом.

3 етап: Нанесення кислоти 25% у 2-3 шар - час експозиції 5 хв або до появи стійкого фросту.

4 етап: Нейтралізація усієї обробленої поверхні нейтралізатором.

5 етап: Нанесення заспокійливої маски або сироватки.

6 етап: Нанесення живильного захисного крему із SPF. Бажано, щоб шкіра не контактувала із водою протягом 5-8 годин.

Реабілітація: на 10-12 день починається рясне, великопластинчасте лущення з появою коричневих скоринок.

Догляд: 3-4 рази на день використовувати тонік або зволожуючий спрей для комфортного перенесення періоду лущення. 2-3 рази на день – заспокійливий легкий крем.


Posted in Статьи on May 05, 2016





Зворотній дзвінок RedConnect