Меню
Пошук

КОРЕКЦІЯ ЕСТЕТИЧНИХ НЕДОЛІКІВ ВНУТРІШНЬОЇ ЧАСТИНИ РУКИ TM MESOEXPERT

Як підтягнути руки із внутрішньої сторони?

Напередодні весни актуальність естетичних процедур зростає дедалі більше, особливо у частинах тіла, які взимку можна заховати і зробити перерву у доглядах. Стає тепліше, а це означає, що скоро ми відкриватимемо руки.

Внутрішня частина руки для багатьох проблемна зона – надлишок підшкірно-жирової клітковини, стрії, знижений тургор шкіри – все це потребує комплексного підходу. Золотим стандартом, щоб підтягнути внутрішню частину рук сьогодні є мезотерапія із застосуванням ліполітичних коктейлів непрямої дії.


Vitacomplex
MesoSlim
DMAE Ascorbate
Склад
56 компонентів: вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В8, В12, амінокислоти, олігоелементи, венотоніки, ангіопротектори, антиоксиданти
Твін-У-циклодекстрин
Манітол
Таурин
Теофілін
 Буфломедил
DMAE 2%
Vitamin C 5%

Показання
Вітамінний судинний комплекс для ревіталізації та регенерації всіх типів шкіри. Підходить як стартап для більш інтенсивних anti-age-процедур Ліполітичний комплекс, включаючи інгредієнти, що стимулюють ліполіз. Показаний для корекції жирових відкладень в області обличчя і тіла, а також лікування целюліту, проблеми, що важко розв'язувати, як грижові мішечки в орбітальній області. Високий відсотковий вміст двох активних інгредієнтів DMAE та Vitamin С у комплексі вирішують проблему в'ялої, атонічної шкіри з ознаками гіперпігментації.
Форма випуску
Флакон 5 мл
Флакон 5 мл
Флакон 5 мл
Витрати на 1 процедуру
2,5 - 5 мл
2,5 - 5 мл
2,5 - 5 мл

 

Протокол процедури корекції

Перед курсом мезотерапії для досягнення максимальних результатів рекомендується пройти курс лімфодренажного масажу (5-10 процедур).

1 етап. Судинна терапія. Капіляромезотерапія – запорука успіху будь-якої процедури та гарант тривалого стійкого результату. Судинний етап найбільш актуально проводити перед сеансами ліполітичної мезотерапіїкоктейлем Vitacomplex от MesoExpert.

Завдяки унікальній комбінації судинних препаратів, вітамінів, мікроелементів і незамінних амінокислот застосування Vitacomplex забезпечує посилення лімфатичного і венозного відтоку, поліпшення мікроциркуляції, а також має виражену ангіопротекторну дію, що значно посилює ефективність процедури ліполізу та активізує обмінні процеси організму. Процедуру проводимо у положенні лежачи на животі.

Техніка: глибокий напаж перпендикулярно до всієї довжини голки. Голка 32G. Обробка хребетного стовпа Ін'єкції виконуються рівномірно вздовж хребетного стовпа починаючи від першого шийного хребця до попереково-крижового зчленування. 1-я лінія: між остистими відростками хребців (відстань між ін'єкціями 1,5-2 см) 2-я лінія: паравертебрально, праворуч від 1-ї лінії на відстані 1,5-2 см 3-я лінія: паравертебрально, ліворуч від 1-ї лінії на відстані 1,5-2 см Ін'єкції проводимо над проекцією магістральних судин Верхні кінцівки: по внутрішній поверхні від променево-зап'ясткового суглоба до середини аксілярної лінії, 2-3 лінії на відстані 0,5 см один від одного. Відстань між вколами 1,5-2 см.

2 етап. Корекція естетичних вад внутрішньої частини рук. В першу чергу ми вводимо коктейль MesoSlim бренду MesoExpert, який є ліполітичним комплексом, що запускає всі процеси природного ліполізу. Маннітол має діуретичний ефект, в результаті цього елімінується зайва рідина. Маннітол також унікальний антиоксидант, що важливо при ліполізі. Буфломедил, розширюючи кровоносні судини в області введення і тим самим покращуючи мікроциркуляцію, посилює обмінні процеси в проблемній зоні. Теофілін діє як інгібітор фосфодіестерази. Твін працює як каталізатор усіх обмінних процесів. Даний препарат абсолютно безболісний при введенні, що робить процедуру комфортнішою як для пацієнта, так і для лікаря. Рекомендація щодо введення препарату: Голка 30х13G, вкол на всю довжину голки, строго перпендикулярно. Кількість препарату на 1 вкол - приблизно 0,1-0,2 мл.

Після цього, для комплексного підходу до вирішення цієї проблеми та досягнення максимальних результатів, ми одразу розпочинаємо введення екстраліфтингового мезотерапевтичного коктейлю DMAE Ascorbate від MesoExpert. DMAE 2% сприяє елімінації старих фібробластів, заміщаючи їх новими активними. Стимулює міофіламент шкіри до скорочення, тим самим створюючи ефект ліфтингу. Vitamin С 5% інгібує вироблення меланіну, має м'яку імуномодулюючу дію, є необхідним компонентом неоколагеногенезу. DMAE Ascorbate ідеально підходить для в'ялої, атонічної шкіри та дає чудові результати вже після першої процедури. Пацієнт може відразу після процедури (не порушує плани пацієнта) повертатися до своєї щоденної діяльності, оскільки процедура не викликає небажаних реакцій, на відміну від прямих липолитиков. Попереджаємо пацієнта про можливе виникнення гематом у місцях ін'єкцій. Як правило, необхідно від 4х до 6ти сеансів. Положення пацієнта лежачи на спині, рука, на якій в даний момент проводитиметься маніпуляція, за головою. Дотримуючись правил антисептики, проводимо триразову обробку обраної зони хлоргексидином. Після чого починаємо введення препарату, відстань між ін'єкціями 1-1,5 см. Потім повторюємо цей протокол на другій руці.

3 етап. Біоармування філерами з гіалуроновою кислотою.

Заключним етапом може бути процедура біоармування. Гелі на основі стабілізованої гіалуронової кислоти давно зарекомендували себе як безпечні та ефективні препарати. В естетичній косметології використовуються для вирішення багатьох проблем, у т.ч. і для біоармування обличчя та тіла. Метод армування внутрішньої поверхні рук полягає у формуванні каркасу, після проведення ліполітичних та ліфтингових ін'єкційних процедур. Це може застосовуватися як самостійна процедура, так і в комплексних протоколах корекції естетичних проблем внутрішніх частин рук. Йдеться про спосіб зміцнити шкірну тканину і знизити вплив на неї сил гравітації, покращити її еластичність та тургор. Техніка введення препарату може бути як канюлею, так і голкою. Філлер вводиться таким чином, щоб сформувати "сітку" з гелю з гіалуроновою кислотою. Молекули гіалуронової кислоти притягують і утримують велику кількість води, стимулюють фібробласти, які у свою чергу виробляють колагенові та еластинові волокна, що призводить до ущільнення шкіри та покращує її еластичність.

Постпроцедурний догляд

Після завершення основного етапу проводимо триразову обробку розчином хлоргексидину у місцях ін'єкцій. Для зменшення посттравматичного ефекту: усунення гіперемії та зниження набряклості необхідно нанести завершальний засіб. Рекомендовано наносити крем із SPF-фактором не менше 30, виключити теплові процедури (бані, сауни, хамами), уникати прямого потрапляння сонячних променів.

Posted in Статьи on May 12, 2017





Зворотній дзвінок RedConnect