Меню
Пошук

Протокол ліполітичної корекції тіла препаратами TM MesoEXPERT

Процедури мезотерапії по тілу є одними з найбільш популярних. Апаратна косметологія, масаж, обгортання далеко не завжди можуть вирішити проблему корекції локальних жирових відкладень у повному обсязі. Особливо якщо мова йде про зони, що складно піддаються корекції, таких як внутрішня частина стегна, внутрішня поверхня рук. Справа в тому, що м'язи тут мінімально беруть участь у процесі руху, та й у спортзалах певний набір вправ у цій зоні часто не є результативним. У таких випадках єдиним гарантованим результатом є лише комплекс процедур ін'єкційної мезотерапії ліполітичними коктейлями.

Судинний препарат Vitacomplex

Склад 56 компонентів: вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В8, В12, амінокислоти, олігоелементи, венотоніки, ангіопротектори, антиоксиданти. циклодекстрин, 4% манітол, таурин, теофілін, буфломедил.

Показання: Вітамінний судинний комплекс для ревіталізації та регенерації всіх типів шкіри. Підходить як стартап для більш інтенсивних anti-age процедур

Форма випуску: Флакон 5мл.

Витрати на 1 процедуру 2,5 до 5 мл.

Прямий ліполитик Phosphatidylcholine

Склад: Фосфатидилхолін 5% Дезоксіхолат натрію 2,5%.

Показання: Прямий ліполітик для корекції жирових відкладень. Дезоксіхолат натрію руйнує оболонку жирової клітини. Фосфатидилхолін емульгує жири та утилізує.

Форма випуску: Флакон 5мл/20мл.

Витрати на 1 процедуру не більше 5 мл на одну зону.

Непрямий метаболітик Аminocomplex

Склад: L-аргінін, L-карнітин, L-глутамін, L-метіонін. Показання: Непрямий ліполітик для корекції жирових відкладень. Сприяє оптимальному спалюванню жирів та вивільненню енергії.

Форма випуску: Флакон 5мл.

Витрата на 1 процедуру 2,5 – 5 мл.

Непрямий ліполітик MesoSlim

Склад: Твін-У-циклодекстрин, 4% манітол, таурін, теофілін, буфломедил.

Показання: Непрямий ліполітик для ліпоскульптури обличчя та тіла. Усуває жирові відкладення в зонах, що складно піддаються корекції: внутрішня сторона стегна, живіт, коліна, підборіддя, носогубні складки, грижі нижніх та верхніх повік.

Форма випуску: Флакон 5мл/20мл

Витрата на 1 процедуру 2,5 – 5 мл.

Хід процедури:

Перед початком курсу ліполітичної мезотерапії до введення прямого ліполітика Phosphatidylcholine необхідно провести капіляромезотерапію препаратом Vitacomplex, за рахунок чого йде поліпшення наповнення та швидкості кровотоку в мікроциркуляторному руслі, що дозволяє зняти набряклість, пастозність тканини. Капіляромезотерапія – це покращення мікроциркуляції з використанням комплексних мезококтейлів, що включають ревіталізуючі інгредієнти спільно з препаратами судинної дії – венотоніками та капіляропротекторами. Завдяки капіляромезотерапії процедура ліполізу буде значно ефективнішою.

1 етап. Судинний.

Положення пацієнта – лежачи на животі. 1) Уздовж хребетного стовпа здійснюємо три лінії уколів. Починаємо від великого потиличного отвору і закінчуємо попереково-крижовим зчленуванням. Перша лінія проходить між оститстими відростками хребців. Друга та третя йдуть паралельно, праворуч і ліворуч від серединної. Відстань між вколами: 3-4 см. Відстань між лініями вколів: 2-3 см. Глибина введення – 4мм. Витрата процедуру: 2-3 мл. 2) Вздовж внутрішньої сторони стегна та гомілки, аж до стопи. Колимо по ходу трьох ліній, паралельних одна одній. Відстань між лініями вколів: 2-3 см. Глибина введення-4мм. Витрата процедуру: 2-3 мл.

2 етап. Корекція локальних жирових відкладень.

Для більш ефективного результату необхідно чергувати прямий ліполітик з непрямим: Курс складається з 4-6 процедур, які чергуються один з одним з інтервалом 1 раз на тиждень. 1 раз на тиждень - прямий Phosphatidylcholine – не більше 5мл в одну зону, наступний тиждень - непрямий, 1 раз 5-10 мл (Aminocmplex або Mesoslim). Просимо пацієнта зайняти вертикальне положення, тому що тільки в ньому добре візуалізується проблемна зона. Триразова обробка хлоргексидином. Окреслюємо цю зону стерильним маркером та проставляємо передбачувані місця введення препарату. Відстань між вколами - 2 см. Далі пацієнт приймає горизонтальне положення і ми проводимо процедуру ін'єкції препарату відповідно до правил введення кожного мезококтейлю.

Phosphatidylcholine від MeEPERT: це прямий ліполітик, до складу якого входить фосфатидилхолін 5% та дезоксихолат натрію 2,5%. Діє прицільно на жирову тканину, руйнуючи її та виводячи продукти розпаду. Для препарату існують певні правила введення, яких необхідно дотримуватись. За 1 процедуру для першого! сеансу вводимо не більше 1 флакона – 5 мл. Глибина введення – 13 мм, строго в жирову тканину. Кількість препарату на 1 вкол - приблизно 0,1-0,2 мл. Після введення здійснюємо легкий масаж. Попереджаємо пацієнта про подальші болючі відчуття в зоні введення протягом декількох днів.

Aminocmplex - непрямий метаболітик, що містить амінокислоти, які в комплексі сприяють оптимальному спалюванню жирів та вивільненню енергії. Завдяки наявності L-карнітину у складі, особливо ефективний у людей,які займаються спортом. Мультипунктурна інфільтрація, 5-10мл.

Mesoslim – непрямий ліполітик, до складу якого входить манітол, таурін та буфломедил. Дає чудовий діуретичний ефект, інгібує фосфодіестеразу. Непрямий ліполітик для ліпоскульптури обличчя та тіла. Усуває жирові відкладення в зонах, що складно піддаються корекції.

3 етап. Постіньєкційний догляд.

Після процедури проводиться легкий масаж обробленої зони та триразова обробка хлоргексидином. Також слід нанести засіб, що зменшує посттравматичний ефект: почервоніння та набряклість. Протягом усього курсу з корекції жирових відкладень необхідно збільшити питний режим до 2 л на день, виключити по можливості вживання жирної їжі та алкоголю, а також поєднувати ін'єкційні процедури з апаратними методиками чи масажами (на 3-4 день після ін'єкції).

Після проведення ліполітичної мезотерапії необхідний курс ліфтингових препаратів – для ущільнення шкіри та ліфтингу.

Posted in Статьи on Oct 10, 2016





Зворотній дзвінок RedConnect